Politiet filmer – det var kattens

Politiet filmer sandheden om kirkerydningen, hvorfor må vi kun se 3 min. uddrag?  http://www.tinyurl.dk/9830

Det der foregår på denne “redigeret” video ser ikke så slemt ud og er det virkelig foregået på den måde, så skal de deltagende betjente i denne del af opgaven have ros.

Men kan landets justistsminister bruge denne video som bevis på, at rydningen er foregået i ro og orden, så har jeg svært ved at se, at han ikke kan bruge den video hvor, at en ung pige bliver banket adskellige gange i ryggen med en politiknippel som bevis. Dette klæder ikke landets øverste chef for politiet.

Ganske ligesom, at landets justitsminister ikke skal kalde andre for løgnere når, at man ikke fremlægger det fulde bevis, men kun en redigeret udgave.

Der er stadigvæk noget, der skal forklares

august 31, 2009. Tags: . Ikke kategoriseret.

5 kommentarer

  1. Justme replied:

    Næ men det lader til, at en stor del af befolkningen, politikkerne og de velmenende meningsdannere bare har taget denne politi video til sig og helt har undladt at stille sig kritisk over for, at den kun er på omkring 3 min. Du har ret, hvor er resten?

  2. jaspar replied:

    #1
    Jeg finder det også mærkeligt, at man kan tage en 3 min. redigeret video som bevis. Hele vidoen burde fremlægges, men som sagt hvas, at det foregik på den måde, som det vises, så skal der naturligvis tildeles ros.

  3. Tuna replied:

    Det er sq da kattens, som du kan komme med sååå mange kattens oplysninger, som især gør mig klog på mange kattens ting 😀

  4. jaspar replied:

    #3
    DEt var da godt, at du kunne blive bare en smule klogere, den skulle ikke MIS-forstås 😆

  5. jaspar replied:

    Politiet har sandheden i flere klip og versioner end, at de selv vil være ved 🙂 Indtil nu er det ikke lykkets mig at finde en uklippet version af poltiets video, sjovt, at der lige dukkede udendørsoptagelser op fra poliet 🙂 sikken troværdighed

Skriv en kommentar

Trackback URI